bank of america bitcoin

Nakup valute bitcoin na kredit

Danes so kreditne kartice in kupovanje stvari z odloženim plačilom že nekaj vsakdanjega in tako je tudi v svetu kripto valut. Marsikdo namreč za nakupe uporablja kreditne kartice. A kot kaže se bo kmalo spremenilo tudi to.

No, po trditvah Bloomberg-a, se je to že začelo dogajati, saj bi naj bil nakup kripto valut v večini menjalnic s kreditnimi karticami Banke Amerika, JP Morgan Chase in Citigroup že onemogočen. Uporabniki omenjenih kreditnih kartic bodo tako morali poiskati alternativo na bodoče nakupe.

Read More

Tudi Samsung vstopa v svet rudarjenja kripto valut

Po ogromnem povečanju dobička v letu 2017 je Samsung za leto 2018 napovedal vstop v svet rudarjenja kripto valut.

Samsung je tudi uradno potrdil, da nameravajo pričeti s proizvodnjo strojne opreme, ki bo namenjena izključno rudarjenju kripto valut, kot npr. bitcoin in ethereum. Cena za zdaj še ni znana, bi pa naj po nekaterih informacijah po svoji zmogljivosti prekašal tudi najmočnejše grafične karte (GPU), kot je Nvidia 1080. Samusungu bo to omogočilo tudi vstop na kitajski trgi ASIC rudarjenja.

Read More

bitcoin cena 2018

Vrednost kripto valute Bitcoin v letu 2018

Po napovedih analitika Kay Van-Petersen (Saxo Bank), ki je pravilno napovedal rast kripto valute Bitcoin v začetku leta 2017, bi lahko najbolj priljubljena kripto valuta v letu 2018 dosegla vrednost 100.000 USD.

Bitcoin bi v letu 2018 lahko dosegel in presegel mejo $100.000 pravi analitik kripto valut, ki je pravilno napovedal rast Bitcoina v začetku leta 2017.

Kay Van-Petersen dodaja, da so zelo verjetni tudi veliki skoki drugih kripto valut.

Read More

Pa začnimo rudariti

V zadnjih mesecih sem dobil, iz vseh mogočih strani toliko vprašanja glede rudarjenja kriptovalit, med katere spadaja seveda tudi Bitcoin, da sem se odločil vsa vprašanja in odgovore na njih zbrati na tej strani. Tako bom omogočil dostop do informacij vsem, ki jih to zanima, sebi pa vsaj delno olajšal delo, saj bom lahko na vsaj nekaj vprašanj odgovoril tako, da bom osebo napotil na to stran.

Read More

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!