Pa začnimo rudariti

364 Views

V zadnjih mesecih sem dobil, iz vseh mogočih strani toliko vprašanja glede rudarjenja kriptovalit, med katere spadaja seveda tudi Bitcoin, da sem se odločil vsa vprašanja in odgovore na njih zbrati na tej strani. Tako bom omogočil dostop do informacij vsem, ki jih to zanima, sebi pa vsaj delno olajšal delo, saj bom lahko na vsaj nekaj vprašanj odgovoril tako, da bom osebo napotil na to stran.

Stran bo posvečena predvsem rudarjenju kriptovalut, predstavitvi potrebne opreme in napotkih kako postati novodoben rudar. Vsi, ki mislijo, da bo stran dnevno ažurirana se seveda krepko motijo. Trudil se bom seveda, da bodo vse informacije točne, a svoj prosti čas namreč rad preživljam ob svojih računalnikih in se “igram” z njihovimi nastavitvami.

S tem ciljam predvsem na nastavitve, ki so povezane s hitrostjo rudarjenja kriptovalut, seveda pa mi tudi ostali deli računalniškega sveta niso tuji. Dolgo sem svoj čas zapravljal v vodilnih slovenskih IT podjetjih, zdaj pa raje malo dlje spim in delam to ob čem uživam.

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!