bitcoin cena 2018

Vrednost kripto valute Bitcoin v letu 2018

1 View

Po napovedih analitika Kay Van-Petersen (Saxo Bank), ki je pravilno napovedal rast kripto valute Bitcoin v začetku leta 2017, bi lahko najbolj priljubljena kripto valuta v letu 2018 dosegla vrednost 100.000 USD.

Bitcoin bi v letu 2018 lahko dosegel in presegel mejo $100.000 pravi analitik kripto valut, ki je pravilno napovedal rast Bitcoina v začetku leta 2017.

Kay Van-Petersen dodaja, da so zelo verjetni tudi veliki skoki drugih kripto valut.

Van-Petersen je v decembru 2016 pravilno napovedala sunkovito rast kripto valute Bitcoin. Napovedal je doseg vrednosti $2000, ki je bila dosežena v maju. V času njegove napovedi je bila cena za 1 BTC pod $900, po podatkih strani CoinDesk, ki sledi in beleži vrednost kripto valut.

Van-Petersen je napovedala, da bi po njegovih analizah Bitcoin v letu 2018 presegel mejo 50,000 USD in morda celo dosegel vrednost 100,000 USD.

Omenil je tudi nenaden padec vrednosti, ko je vrednosti valute Bitcoin padla za skoraj 50%. Dodaja, da so takšna nihanja (popravki) za tako mlado valuto kot je BTC normalna in zdrava.

Van-Petersen je svojo napoved potrdil z omembo številnih pogodb in povečanjem števila podjetij, ki podpirajo razvoj kripto valut. Prav tako je Bitcoin prodobil nekaj, več institucionalnih vlagatorjev, kar bi naj pripomoglo, da se trg kripto valut legitimizira.

Za doseg vrednosti 100.000 USD bi moral imeti bitcoin v letu 2018 635% rast, če upoštevamo vrednost 13.601.43 USD, ki jo je imel po podatkih strani CoinDask v trenutku Van-Petersen-ove napovedi.

Po napovedih analitika Saxo Bank-e bo kripto valuta Ethereum v primerjavi z Bitcoin-om v leto 2018 dosegla še večjo rast.

Ethereum, ima za razliko od Bitcoina skupino strokovnjakov in razvijalcev, ki nadzira način razvijanja tehnologije.

Van-Petersen, ki je lastnik različnih kripto valut in velja za strokovnjaka na tem področju je svoje napovedi podprl tudi z napovedni ostalih strokovnjakov na področju kripto valut.

Julian Hosp, soustanovitelj podjetja TenX, ki želi ljudem približati in olajšati uporabo virtualnih valut je v interviju za CNBC v decembru 2017 povedal, da bo bitcoin po njegovih analizah v letu 2018 dosegel vrednost 60.000 USD, a bi lahko pred tem doživi hud padec. Ponovni vsponi krito valut se lahko pričakujejo spet v drugi četrtini leta 2018, ko se bodo vlagatelji in trgovci privadili na nekaj novih omejitev, ki so se pojavile pri poslovanju s kreditnimi karticami.

Napoved direktorja podjetja Octagon Strategy, Dava Chapman-a je, da bo bitcoin v letu 2018 dosegel vrednost 100.000 USD.

Van-Petersen, ki ima v lasti različne kriptokotovitve in je zabeležen bik v prostoru, se pridružuje zboru drugih številk, ki prav tako napovedujejo veliko zvišanje cen za bitkoin.

Kljub temu pa niso vsi tako optimistični glede vrednosti bitcoina v letu 2018. Legendarni investitor Warren Buffett je za CNBC podefal, da bodo kripto valite prišle do slabega kodca. Jamie Dimon, izvršni direktor podjetja J.P. Morgan, pa Bitcoin in ostale kriptovalute ocenjuje kot goljufijo.

Leave a comment

Newsletter

Subscribe to our Newsletter right now to be updated. We promice not to spam!